Connectiviteitsproblemen in Anno 1800 op PC

VRAAG:

Ik ervaar problemen met de online functies van de Anno 1800 op de PC. Wat kan ik doen?

ANTWOORD:

Als je lag, onderbrekingen of andere problemen ervaart met betrekking tot het spel's connectiviteit, zijn er enkele stappen die je kunt proberen.

We zullen deze in dit artikel in een lijst opnoemen, beginnend met de meest elementaire stappen. We raden u aan dat je deze volgt in de volgorde dat deze zijn opgenoemd, hieronder..

Voordat je de connectiviteits probleemoplossingen uitvoert, moet u begrijpen dat jouw internetprovider (ISP) en de manier waarop u de verbindingssnelheid deelt, een grote rol spelen in jouw ervaring van het spel.

Als je via WiFi bent verbonden, moet je ook in het achterhoofd hebben dat je jouw spelervaring kunt verbeteren door in plaats daarvan via een Ethernet-kabel te verbinden.

Aanvullend, mocht je NAT gerelateerde problemen, of vragen hebben, dan kan dit artikel de situatie wellicht verduidelijken.

Hier is een lijst met stappen die u kunt proberen:

Reset de netwerk hardware
Hiermee kan uw netwerkhardware een verse verbinding met uw ISP aanmaken

Software conflicten

Zorg ervoor dat er geen software actief is op je PC die invloed kan hebben op je verbinding

Zet UPnP aan
Sommige spelers hebben gemeld dat deze stap hen hielp om hun connectiviteitsprobleem op te lossen. UPnP staat voor Universal Plug and Play en is een functie waarmee applicaties automatisch poorten doorstuurt. Het kan worden in- of uitgeschakeld in de instellingen van uw router. Vanwege het aantal verschillende router modellen op de markt zijn we niet in staat om u precies vertellen hoe u dit kan doen op uw huis router. Wij stellen voor dat u de handleiding van de router raadpleegt of contact opneemt met uw internetprovider als u twijfelt.

Poort forwarding

Hierdoor kan de communicatie van de game server rechtstreeks worden doorgesluisd naar de pc en vice versa.

Deze zijn de poorten die je nodig hebt voor the Anno 1800:

TCP: 80, 443
UDP: 18000

Hosts bestand

Dit zorgt ervoor dat een verouderde configuratie de verbinding niet kan blokkeren

Flush DNS

Verkrijg een up-to-date IP-adres van de web service waarmee u wilt verbinden

Externe beperkingen

Bekijk andere factoren die uw verbinding kunnen beinvloeden

Als u nog steeds problemen ondervindt na het proberen van deze stappen, neem dan gerust contact met ons op!