Save-game locaties voor Far Cry New Dawn

VRAAG:

Waar kan ik de save-game bestanden van het spel vinden?

ANTWOORD:

Dit zijn de locaties van de save-game bestanden per platform:

Uplay PC
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegame\<UplayID>\5210

Steam
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegame\<UplayID>\5211

Playstation 4
Settings > Application Saved Data Management > Saved Data in System Storage > Far Cry New Dawn

Xbox One
My Games and Apps > Far Cry New Dawn > Menu > Manage Game > Saved Data

Als je vragen hebt, voel je vrij om ons te contacteren!