Jouw 2-Staps Verificatie methode wijzigen

VRAAG:

Hoe kan ik mijn gekozen verificatie methode veranderen?

ANTWOORD:

Je gewenste 2-Staps Verificatie methode aanpassen is simpel!

Alles wat je nodig hebt is een geldige verificatie code of, als je problemen hebt met het aanmaken van een geldige code, of één van je herstelcodes.

Om te beginnen ga je naar het Beveiligingsinstellingen tabblad van jouw Account Management pagina.

Zodra je ingelogd bent:

- Klik op Beheer mijn instellingen voor Tweestapsverificatie in het Verificatie in 2 stappen gedeelte.
- In het venster wat te voorschijn komt selecteer je Email of Google Authenticator.
Je kan er nu ook voor kiezen om de functie uit te schakelen.
- Bevestig de verandering door te klikken op Kiezen.
- Volg de instructies op het scherm.

Volg hierna de instructies op het scherm om de functie in te schakelen op je email of mobiele apparaat.

Je kan ook de Beveiligingsinstellingen pagina bereiken via de Uplay PC client.
- Klik op je avatar in de rechtsboven in de hoek.
- Selecteer Accountgegevens.
- Klik op Beheren om naar de website te gaan.

Let er alsjeblieft op dat als je de gewenste verificatie methode hebt gewijzigd je alleen toegang tot je account kan krijgen met de codes aangemaakt door deze methode.

Als je vragen hebt  voel je dan vrij om contact met ons op te nemen!