Informatie over 2-Stap Verificatie

VRAAG:

Wat is 2-Stap Verificatie?

ANTWOORD:

2-Stap Verificatie(ook wel bekend als 2 Factor Authenticatie of 2FA) is een optionele functie die je toestaat om een extra laag van beveiliging toevoegt aan jouw account door te profiteren van unieke onderdelen binnen zichzelf.

Zodra je dit hebt ingesteld zal je gevraagd worden om een unieke code in te vullen bij iedere keer als je inlogt op je Ubisoft Account.

Als iemand anders dan jou probeert verbinding te maken met jouw account terwijl 2-Stap verificatie actief is op jouw account, wordt deze gevraagd een code op te geven die willekeurig wordt gegenereerd en ontvangen via een applicatie op jouw telefoon of via een e-mail.
Ze zouden geen toegang tot jouw account moeten hebben als ze geen toegang hebben tot jouw mobiele applicatie of jouw e-mails en je ontvangt een e-mail van Ubisoft om je te informeren over mogelijke verdachte activiteiten in jouw account.

Als het wachtwoord en de login die door deze persoon zijn ingevoerd correct zijn, is het mogelijk dat je succesvolle verbindingen op jouw Account Management website ziet die niet van jou afkomstig zijn.

Dit betekent dat jouw inloggegevens mogelijk zijn aangetast en dat je jouw wachtwoord moet wijzigen.

We raden je aan deze bij te werken naar iets unieks voor jouw Ubisoft account welke je niet gebruikt voor andere online services.

2-Stap verificatie is momenteel niet voor alle services beschikbaar, maar wordt wel gebruikt voor sommige van onze belangrijkste services die jouw persoonlijke gegevens bevatten, zoals Uplay PC.

Als onderdeel van onze inspanningen om de accounts van onze spelers te beveiligen, werken we in de toekomst aan 2-Stap verificatie voor meer Ubisoft bestemmingen.

Op het moment kan je 2-Stap Verificatie instellen op je:
Ben er alsjeblieft bewust van dat ondanks deze functie optioneel is, voor competitief Ranked spelen in Rainbow Six: Siege 2-Stap verificatie verplicht.

Als je 2-Stap Verificatie hebt ingesteld voor jouw account, heb je ook de optie om vertrouwde apparaten te beheren.

Zou je problemen ondervinden met de 2-Stap Verificatie, voel je vrij om ons toegewijde artikel te bekijken of contact met ons op te nemen.

Houd er rekening mee dat je niet over verificatie- of herstelcodes hoeft te beschikken om contact met ons op te nemen. In het kader van veiligheid zullen we, voordat we iets aanpassen in je account, een andere methode toepassen om te controleren of jij de eigenaar bent van het account.