Je account beveiligen met 2-Staps Verificatie per e-mail

VRAAG:

Hoe kan ik 2-Staps Verificatie per email inschakelen?

ANTWOORD:

Je kan de 2-Staps Verificatie inschakelen met je e-mailadres door de stappen hieronder te volgen.

Als je liever een andere verificatie methode gebruikt dan je email kan je deze beveiligingsfunctie op je mobiele apparaat of tablet instellen.

1. Ga naar de Ubisoft Account website en log in met jouw accountgegevens.

2. Navigeer naar Beveiligingsinstellingen. Klik hier op 2-Staps Verificatie activeren.

3. Selecteer de Email optie en klik op Kiezen

Dit stuurt een verificatie code naar het huidig geassocieerde e-mailadres van je Ubisoft Account. Je wordt dan gevraagd om deze code in te voeren.

4. Kijk alsjeblieft in je email inbox om de code te vinden. De email zou er als volgt moeten uitzien:

User-added image

5. Zodra je de code hebt ingevuld en op Verzenden hebt gedrukt zou je moeten worden geïnformeerd dat 2-Staps Verificatie succesvol geactiveerd is. Houd er rekening mee dat je mogelijk automatisch wordt afgemeld wanneer je klaar bent met het instellen van 2-staps verificatie.

6. Wanneer je de volgende keer inlogt zal je worden gevraagd om een verificatie code in te vullen die je hebt ontvangen zodra je probeert in te loggen.

7. Zodra je de 2-Staps Verificatie hebt ingeschakeld zou je een email moeten ontvangen hebben met zes herstelcodes. Neem een schermafbeelding van de codes of neem deze over en sla ze op een veilige plek op.

Om te bevestigen dat 2-Staps Verificatie succesvol is ingesteld, controleer je Beveiligingsinstellingen.

Je kan veranderingen maken aan je verificatie methode of 2-Staps Verificatie uitschakelen wanneer je wilt.

Merk op dat je ook de optie hebt om vertrouwde apparaten te beheren.

Als je vragen hebt over deze beveilingsfunctie, voel je vrij om ons te contacteren.