Error code 17018 tijdens de installatie

VRAAG:

Er is een fout opgetreden bij het installeren van mijn fysieke versie van de game. Wat kan ik doen?

ANTWOORD:

Wanneer u Anno 2205 vanaf een fysieke schijf installeert, kan het foutbericht Niet mogelijk om te downloaden worden weergegeven.

Anno 2205 error message 17018

Om dit probleem op te lossen, moet u ervoor zorgen dat u Uplay PC als administrator uitvoert en dat de client niet is ingesteld om te starten in de offline-modus.

Zodra Uplay PC online is, probeert u de game opnieuw te installeren.

Als het probleem aanhoudt na het uitvoeren van deze stappen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.