Activeren van uw gratis proefversie van Just Dance Unlimited in Just Dance 2019

VRAAG:

Hoe kan ik mijn gratis proefversie voor Just Dance Unlimited activeren?

ANTWOORD:

Playstation 4
Xbox One
Nintendo Switch
Nintendo Wii U

Playstation 4

1. Maak een PSN-account aan.

2. Verbind de PS4 met internet:
a. PS4-instellingen> Netwerk> Internetverbinding.
b. Controleer of u verbonden bent: de verbinding met het internet vak moet worden gecontroleerd of u kunt op Test de internetverbinding klikken.
c. Nog een manier om te controleren: start de World Dancefloor-modus en controleer of deze een foutmelding weergeeft. Als dit het geval is, betekent dit dat u niet verbonden bent.

3. Start de Just Dance-modus* en voltooi drie de nummers uit de beschikbare keuzes.
Na het spelen van deze drie nummers, en als u online bent, wordt u gevraagd om uw gratis proefversie nu of later te ontgrendelen.
- Activeer je proef om meteen te genieten van je 30 dagen Just Dance Unlimited!
- Als u het later liever activeert, heeft u de mogelijkheid om het te activeren via de tegel Just Dance Unlimited op uw tabblad Profiel.
- Als u deze pagina niet ziet, betekent dit dat u waarschijnlijk offline bent. Sluit in dit geval uw platform aan op internet en keer terug naar dit tabblad Profiel om de tegel Just Dance Unlimited opnieuw te selecteren.

Zodra uw Ubisoft-account gekoppeld is aan uw Just Dance-profiel, wordt uw gratis proefversie van Just Dance Unlimited automatisch ontgrendeld.

Xbox One

1. Maak een gratis Xbox Live-account.

2. Verbind de Xbox One met internet:
a. Xbox One-instellingen> Netwerk> Draadloos netwerk instellen.
b. Controleer of u bent verbonden: klik op Test de internetverbinding.
c. Nog een manier om te controleren: start de World Dancefloor-modus en controleer of deze een foutmelding weergeeft. Als dit het geval is, betekent dit dat u niet verbonden bent.

3. Start de Just Dance-modus* en voltooi drie de nummers uit de beschikbare keuzes.
Na het spelen van deze drie nummers, en als u online bent, wordt u gevraagd om uw gratis proefversie nu of later te ontgrendelen.
- Activeer je proef om meteen te genieten van je 30 dagen Just Dance Unlimited!
- Als u het later liever activeert, heeft u de mogelijkheid om het te activeren via de tegel Just Dance Unlimited op uw tabblad Profiel.
- Als u deze pagina niet ziet, betekent dit dat u waarschijnlijk offline bent. Sluit in dit geval uw platform aan op internet en keer terug naar dit tabblad Profiel om de tegel Just Dance Unlimited opnieuw te selecteren.

Zodra uw Ubisoft-account gekoppeld is aan uw Just Dance-profiel, wordt uw gratis proefversie van Just Dance Unlimited automatisch ontgrendeld.

Nintendo Switch

1. Maak een Nintendo Switch-profiel.

2. Verbind de Nintendo Switch met internet:
a. Tabblad Internet> Maak verbinding met een WiFi-netwerk of ethernetkabel.
b. Nog een manier om te controleren: start de World Dancefloor-modus en controleer of deze een foutmelding weergeeft. Als dit het geval is, betekent dit dat u niet verbonden bent.

3. Koppel je Nintendo Switch Profile aan je Nintendo-account:
een. Instellingen> Gebruiker> Link aan een Nintendo-account.

4. Koppel je Nintendo-account aan de Nintendo eShop door naar de eShop te gaan terwijl je bent ingelogd.

5. Start de Just Dance-modus* en voltooi drie de nummers uit de beschikbare keuzes.
Na het spelen van deze drie nummers, en als u online bent, wordt u gevraagd om uw gratis proefversie nu of later te ontgrendelen.
- Activeer je proef om meteen te genieten van je 30 dagen Just Dance Unlimited!
- Als u het later liever activeert, heeft u de mogelijkheid om het te activeren via de tegel Just Dance Unlimited op uw tabblad Profiel.
- Als u deze pagina niet ziet, betekent dit dat u waarschijnlijk offline bent. Sluit in dit geval uw platform aan op internet en keer terug naar dit tabblad Profiel om de tegel Just Dance Unlimited opnieuw te selecteren.

Zodra uw Ubisoft-account gekoppeld is aan uw Just Dance-profiel, wordt uw gratis proefversie van Just Dance Unlimited automatisch ontgrendeld.

Nintendo Wii U

1. Maak een Nintendo Wii U-gebruikersaccount aan.

2. Verbind de Nintendo Wii U met internet:
a. Internetknop> Maak verbinding met internet.
b. Nog een manier om te controleren: start de World Dancefloor-modus en controleer of deze een foutmelding weergeeft. Als dit het geval is, betekent dit dat u niet verbonden bent.

3. Koppel je Nintendo Wii U-gebruikersaccount aan je Nintendo Network ID:
a. Instellingen> Nintendo-ID maken / koppelen.

4. Koppel je Nintendo-account aan de Nintendo eShop door naar de eShop te gaan terwijl je bent ingelogd.

5. Start de Just Dance-modus* en voltooi drie de nummers uit de beschikbare keuzes.
Na het spelen van deze drie nummers, en als u online bent, wordt u gevraagd om uw gratis proefversie nu of later te ontgrendelen.
- Activeer je proef om meteen te genieten van je 30 dagen Just Dance Unlimited!
- Als u het later liever activeert, heeft u de mogelijkheid om het te activeren via de tegel Just Dance Unlimited op uw tabblad Profiel.
- Als u deze pagina niet ziet, betekent dit dat u waarschijnlijk offline bent. Sluit in dit geval uw platform aan op internet en keer terug naar dit tabblad Profiel om de tegel Just Dance Unlimited opnieuw te selecteren.

Zodra uw Ubisoft-account gekoppeld is aan uw Just Dance-profiel, wordt uw gratis proefversie van Just Dance Unlimited automatisch ontgrendeld.

* Houd er rekening mee dat het spelen van drie nummers in de kindermodus de functie Just Dance Unlimited niet ontgrendelt.

Als u nog andere vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam!