Controller-applicatie of Just Dance Now werkt niet met iOS 12

VRAAG:

Ik kom een crash tegen met de Controller of Just Dance Now-applicaties, hoe kan ik dit probleem oplossen?

ANTWOORD:

Als de app crasht wanneer u hem probeert te starten, vragen we u eerst om ervoor te zorgen dat uw apparaat verbinding heeft met internet en het opnieuw te proberen. Dit zou het mogelijk moeten maken om succesvol te starten.

Ons team is op de hoogte van een probleem met de Just Dance Now- en Just Dance Controller-applicaties voor iOS 12-gebruikers op iPhone 5 / 5s / 6 / 6s. Als u niet bent verbonden met internet, is het zeer waarschijnlijk dat uw toepassing bij het starten crasht.

Ons team onderzoekt dit probleem en is van plan een oplossing te leveren voor de komende update. We danken u voor uw geduld terwijl we eraan werken.