Split screen activeren

VRAAG:

Hoe kan ik split screen activeren?

ANTWOORD:

Verbind een tweede controller en druk op A (Xbox One) | X (PS4) | B (Switch) in de game om in coöp te spelen! Houd er rekening mee dat voor de PC versie alleen PS4 en Xbox One controllers worden ondersteund.

Door gebruiker toegevoegde afbeelding
Door gebruiker toegevoegde afbeelding

Als je de verbinding van een speler weer wilt verbreken, ga je naar het in-game menu en druk je op L3 (PS4) | L-stick (Xbox One) | L-stick (Switch)

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

Druk op Vierkant (PS4) | X (Xbox One) | Y (Switch) om coöp te verlaten.

Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.