Save-game locaties van Assassin's Creed: Odyssey

VRAAG:

Waar kan ik de save-game bestanden vinden?

ANTWOORD:

Dit zijn de locaties van de save-game bestanden per platform:

Uplay PC
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegame\<UplayID>\5059

Steam
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegame\<UplayID>\5092

Playstation 4
Settings > Application Saved Data Management > Saved Data in System Storage > Assassin's Creed: Odyssey

Xbox One
My Games and Apps > Assassin's Creed: Odyssey > Menu > Manage Game > Saved Data

In sommige gevallen vragen we je mogelijk om je save-game bestanden naar ons toe te sturen.

Voor informatie over welke bestanden je toe moet sturen, kan je dit artikel raadplegen.

Wanneer u nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op!