Gebruik je PS4 Move-bewegingscontroller in de game

VRAAG:

Ik gebruik een PS4 Move Controller, maar mijn hengel reageert er niet op. Wat kan ik doen?

ANTWOORD:

Hoewel je met de game door de menu's kunt navigeren met de PS4 Move Controller, moet je misschien een instelling in de game aanpassen om hem als een stok te kunnen gebruiken.

Om dit te doen, opent u het menu en selecteert u Wijzig Controles. U kunt schakelen tussen de controller en Motion Controls binnen dat submenu.

Image of menu showing where motion controls can be activated