Systeemvereisten voor Assassin's Creed: Odyssey

VRAAG:

Wat zijn de systeemvereisten voor Assassin's Creed: Odyssey?

ANTWOORD:

Minimumeisen

OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versies alleen)
Processor: AMD FX 6300 @ 3.8 GHz, Intel Core i5 2400 @ 3.1 GHz, Ryzen 3 - 1200  (SSE 4.1 Ondersteuning of hoger vereist) (meer details hieronder)
Video: AMD Radeon R9 285 (2GB VRAM met Shader Model 5.0) of NVIDIA GeForce GTX 660 (meer details hieronder)
Geheugen: 8GB RAM
Resolutie: 720p
Gerichte framerate: 30 FPS
Video Preset: Laag
Opslagruimte: 46GB vrije ruimte op de harde schijf
DirectX: DirectX June 2010 Redistributable
Geluid: DirectX 9.0c compatibele geluidskaart met de nieuwste stuurprogramma's
Randapparatuur: Windows-compatibel toetsenbord en muis vereist, optionele controller (Xbox One / PS4)

Aanbevolen vereisten

OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versies alleen)
Processor: AMD FX-8350 @ 4.0 GHz, Intel Core i7-3770 @ 3.5 GHz, Ryzen 5 - 1400 (SSE 4.1 Ondersteuning of hoger vereist) (meer details hieronder)
Video: AMD Radeon R9 290X (4GB VRAM of meer met Shader Model 5.0) of beter of NVIDIA GeForce GTX 970 (4GB) (meer details hieronder)
Geheugen: 8GB RAM
Resolutie: 1080p
Gerichte framerate: 30 FPS
Video Preset: Hoog
Opslagruimte: 46GB vrije ruimte op de harde schijf
DirectX: DirectX June 2010 Redistributable
Geluid: DirectX 9.0c compatibele geluidskaart met de nieuwste stuurprogramma's
Randapparatuur: Windows-compatibel toetsenbord en muis vereist, optionele controller (Xbox One / PS4)

Aanbevolen 4K-configuratie

OS: Windows 10 (64-bit versies alleen)
Processor: AMD Ryzen 1700X @ 3.8 GHz, Intel Core i7 7700 @ 4.2 GHz (SSE 4.1 Ondersteuning of hoger vereist) (meer details hieronder)
Video:  AMD Vega 64, NVIDIA GeForce GTX 1080 (8GB VRAM met Shader Model 5.0) (meer details hieronder)
Geheugen:  16GB RAM
Resolutie: 4K
Gerichte framerate: 30 FPS
Video Preset: Hoog
Opslagruimte: 46GB vrije ruimte op de harde schijf
DirectX: DirectX June 2010 Redistributable
Geluid: DirectX 9.0c compatibele geluidskaart met de nieuwste stuurprogramma's
Randapparatuur: Windows-compatibel toetsenbord en muis vereist, optionele controller (Xbox One / PS4)

De volgende functies zijn niet beschikbaar in Assassin's Creed: Odyssey - SLI, Crossfire en Dolby Atmos.

Ondersteunde AMD CPUs op het moment van uitgave:
AMD FX series: AMD FX-6300 of beter
AMD Ryzen series: Ryzen 3 1200 of beter
Let op dat Phenom-processors niet worden ondersteund.

Ondersteunde Intel CPUs op het moment van uitgave:
Intel 2nd gen: Intel Core i5-2400 or better
Intel 3rd gen: Intel Core i5-3330 or better
Intel 4th gen: Intel Core i3-4430 or better
Intel 6th gen: Intel Core i3-6300 or better
Intel 7th gen: Intel Core i3-7100 or better
Intel 8th gen: Intel Core i3-8100 or better

Ondersteunde videokaarten op het moment van uitgave:
AMD Radeon R9 285/R9 380/RX 460/RX 560 of beter
AMD Radeon 200/300/Fury X/400/500 serie
Radeon Vega series: RX Vega 56 of beter
NVIDIA GeForce GTX 660/760/950/1050 of beter
GeForce GTX 600/700/900/10-Serie serie

Laptopmodellen van deze desktopkaarten kunnen werken zolang hun prestaties vergelijkbaar zijn met de minimale configuratie.

Bekijk dit artikel voor meer informatie.