Dead Living Zombies opstarten (DLC)

VRAAG:

Hoe krijg ik toegang tot de content van de DLC Dead Living Zombies?

ANTWOORD:

In de derde Far Cry 5 DLC neem je het tegen hordes zombies op in 7 unieke scenario's om Guy Marvel te helpen de beste B-filmregisseur te worden die er is!

User-added image

Zo krijg je toegang tot deze content:
- Download en installeer je content. Bekijk onze gidsen voor PCPS4 of Xbox One als het niet lukt om het te vinden.
- Start de game op en klik op Uitbreidingen.
- Selecteer daarna Dead Living Zombies.
- Je bent nu klaar om de ondoden te trotseren!

Lees voor meer informatie over de content in de Season Pass dit artikel!

Als de content niet in je game verschijnt na de voorgaande stappen, neem dan gerust contact met ons op!