Wat zijn de systeem eisen voor Assassin's Creed: Revelations

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Assassin's Creed: Revelations?

ANTWOORD:

MINIMALE SYSTEEM VEREISTEN

Ondersteunde OS:
Windows XP (SP3) / Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1)
Processor: 1.8 GHz Intel Core2 Duo E4300 / 2.4 GHz AMD Athlon64 X2 4600+
RAM: 1.5 GB
Video Kaart:  256 MB DirectX 9.0–compliant kaart met Shader Model 3.0 of hoger
Geluidskaart: DirectX 9.0 compatibele geluidskaart
DirectX: 9.0
Harde Schijf: 12 GB
Peripherals: Officiële Xbox 360 controller

AANBEVOLEN SYSTEEM VEREISTEN

Ondersteunde OS:
Windows XP (SP3) / Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1)
Processor: Intel Core 2 Duo E6700 @ 2.6 GHz of AMD Athlon64 X2 6000+ @ 3.0Ghz of beter
RAM: 1.5 GB
Video Kaart:  512 MB DirectX 9.0–compliant kaart met Shader Model 5.0 of hoger
Geluidskaart: Surround Sound 5.1 compatibele geluidskaart
DirectX: 9.0
Harde Schijf: 12 GB
Peripherals: Officiële Xbox 360 controller

Laptopmodellen van deze desktopkaarten kunnen werken zolang hun prestatie in overeenstemming is met de minimale configuratie. Bekijk dit artikel voor meer informatie.