Bewegingsziekte voorkomen in Transference

VRAAG:

Hoe kan ik bewegingsziekte voorkomen tijdens het spelen van het spel?

ANTWOORD:

In Transference kun je een paar instellingen aanzetten die de gevolgen van bewegingsziekte beperken. Loop hiervoor de volgende stappen door:

- Ga naar het hoofdmenu van de game en selecteer Instellingen

User-added image

- Ga naar het submenu VR-instellingen. In dit menu kun je VR in- of uitschakelen.

User-added image

- Als VR is geactiveerd:
- Schakel de opties in voor Focusranden tijdens het draaien en bewegen.
- Zet de schuifknop voor Sterkte focusranden op maximaal.
- Selecteer tenslotte Stapsgewijs voor de optie Draaistand