Ondertiteling aanzetten in Transference

VRAAG:

Hoe kan ik de ondertiteling aanzetten in Transference?

ANTWOORD:

Om de ondertiteling aan te zetten in Transference loop je de volgende stappen door:

- Ga naar het hoofdmenu van de game en selecteer Instellingen

User-added image

- Ga naar het submenu Geluidsinstellingen. In dit menu heb je de mogelijkheid om een taal te kiezen.

User-added image

- Na het selecteren van een taal druk je op de Esc-toets om terug te gaan naar het vorige menu en ga je van daaruit naar het submenu Grafische instellingen
- Daar selecteer je het vakje naast Ondertiteling tonen