Systeemvereisten voor Transference

VRAAG:

Wat zijn de systemvereisten voor Transference?

ANTWOORD:

Minimale vereisten

Besturingssysteem: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (alleen 64-bit versies)
Processor: Intel Core i5-2500K of AMD FX-6350 of beter
RAM: 8 GB
Grafische kaart: NVIDIA GeForce GTX 660 (2GB VRAM) of AMD Radeon HD 7870 (2GB VRAM) of beter
Video-output: HDMI 1.3 compatibele video-output
USB-poorten: 3x USB 3.0
Harde schijf: 8 GB
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers

Let op: Laptopmodellen van de desktopkaarten kunnen werken, zolang hun prestaties maar op het niveau van de minimaal vereiste configuratie zijn.

Ondersteunde randapparatuur voor Oculus:
Oculus CV1
Xbox One-controller of pc-compatibele gamepad
- Oculus Touch (noodzakelijk voor VR-gebruik)

Uplay + Oculus PC: Je activatiecode moet via de Oculus-desktopapplicatie worden ingevoerd. De game kan daarna gedownload worden via Oculus. Als de game eenmaal gedownload is, lanceer je de game in Oculus en de Uplay-desktopapplicatie zal automatisch opstarten. Raadpleeg voor nadere informatie onze FAQ.

Ondersteunde randapparatuur voor HTC Vive:
Vive headset
Vive controller
- Xbox One controller of gamepad geschikt voor PC

Uplay + HTC Vive: Transference voor HTC Vive op pc zal worden gedownload via Steam. Als de game eenmaal is gedownload, start hij vanaf Steam en zal je gevraagd worden in te loggen in je Ubisoft-account. Eenmaal ingelogd, zullen je Steam- en Ubisoft-accounts met elkaar verbonden worden en zal je game geactiveerd zijn in zowel Steam als Uplay.

Ondersteunde randapparatuur voor Xbox One:
- Xbox One controller

Ondersteunde randapparatuur voor PS4:
- PSVR Headset (+ PS4 Camera)