Releasedatum van Anno 1800

VRAAG:

Wanneer wordt Anno 1800 uitgebracht?

ANTWOORD:

We zijn verheugd om te bevestigen dat Anno 1800 zal worden vrijgegeven op 16 april 2019, voor Windows PC.

Je kan de tijden voor de release in jouw regio voor Uplay PC op deze kaart vinden:

Anno 1800 Release Shedule

Voor Steam wordt de game beschikbaar om 16:00 uur UTC.

De pre-load voor digitale bestellingen is beschikbaar vanaf 11 April 2019 15:00 UTC op Uplay PC, Epic Games Store en Steam.

Zou je enige verdere vragen hebben, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen!