Lost on Mars opstarten (DLC)

VRAAG:

Hoe krijg ik toegang tot de content van de DLC Lost on Mars?

ANTWOORD:

In de tweede DLC van Far Cry 5 ben je gestrand op de rode planeet en jouw missie is simpel: stop de invasie van de Spinachtigen op Mars en keer veilig terug naar huis.

User-added image

Zo krijg je toegang tot deze content:
- Download en installeer je content. Bekijk onze gidsen voor PCPS4 of Xbox One als het niet lukt om het te vinden.
- Start de game op en klik op Uitbreidingen.
- Selecteer daarna Lost on Mars.
- Je bent nu klaar om aan dit nieuwe avontuur te beginnen!

Lees voor meer informatie over de content in de Season Pass dit artikel!

Als de content niet in je game verschijnt na de voorgaande stappen, neem dan gerust contact met ons op!