Aanmelden voor The Division 2 Beta

VRAAG:

Hoe meld ik me aan voor de Beta?

User-added image

Je kunt je aanmelden voor een kans om deel te neme aan de The Division 2 beta op de officiële The Division 2 website.

Selecteer hier je platform, klik op Sign up Now en meld je aan bij jouw Ubisoft Account.

Wil je jouw beta-deelname beheren (bijv. voor het veranderen van platform), neem dan dit artikel door voor meer informatie.

Je kunt dit artikel doornemen als je meer wil weten over het aanmeldingsproces.

Kom je hierbij problemen tegen, neem dan gerust contact met ons op!