Over Far Cry 3 (Far Cry 5 Season Pass-versie)

VRAAG:

Wat moet ik weten over de versie van Far Cry 3 die is inbegrepen in de Far Cry 5 Season Pass?​

ANTWOORD:

In deze Veelgestelde Vragen zetten we informatie die van pas kan komen.

User-added image

Krijgen pc-spelers dezelfde versie als console-spelers?
Pc-spelers ontvangen de Far Cry 3 Deluxe Edition, zoals deze is verschenen in 2012. Spelers op Console krijgen de Far Cry 3 Classic Edition, een versie die is verbeterd voor de huidige generatie consoles.

Wat zit er in de Far Cry 3 Deluxe Edition?
Lees alsjeblieft ons overzicht

Wat zit er in de Far Cry 3 Classic Edition?
Lees alsjeblieft ons overzicht

Wat zijn de verbeteringen van de Classic Edition?
Spelers van de Classic Edition kunnen genieten van betere texturen en een vloeiendere ervaring vergeleken met de console-editie die in 2012 is verschenen.

Bevat de Classic Edition multiplayer-speltypen?
Lees dit artikel voor meer informatie.

Ondersteunt de Classic Edition 60FPS?
Nee.

Hoe krijg ik toegang tot Far Cry 3?
Voor de console: ga naar de winkel van jouw platform en zoek naar Far Cry 3 Classic Edition. De game zou gratis beschikbaar moeten zijn voor eigenaars van de Season Pass. Je kunt hem net als elke andere game downloaden en installeren.

Voor pc: de game wordt toegevoegd aan de games-bibliotheek op Steam of Uplay, afhankelijk van het platform waarop je de Far Cry 5 Season Pass bezit.

Ik was al eigenaar van Far Cry 3 voordat ik de Far Cry 5 Season Pass inwisselde; moet ik ergens op letten?
Als je al een versie van Far Cry 3 bezat, zullen beide versies worden getoond in je games-bibliotheek op Uplay. Op Uplay PC kun je één van de twee versies verbergen als je wilt dat slechts één versie zichtbaar is.

Wanneer verschijnt de zelfstandige versie van Far Cry 3 Classic Edition?
Je vindt alle informatie over de verschijning van de Classic Edition in deze Veelgestelde Vragen

Wat zit er in de Far Cry 5 Season Pass?
Lees voor meer informatie over de Season Pass van Far Cry 5 dit artikel

Veel plezier met Far Cry 3! Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt.