Ondersteunde controllers voor The Crew 2

VRAAG:

Welke controllers zijn beschikbaar in The Crew 2?

ANTWOORD:

The Crew 2 ondersteunt verschillende controllers, zodat je altijd iets vindt dat bij jouw speelstijl past. Verdere aanpassing is mogelijk om je speelervaring te verfijnen (trillen, lineairheid sturen, remmen bij dode hoek etc.)

Wil je nog verder gaan, dan kunnen alle voertuigen in de game ook nog mechanisch worden aangepast!

De volgende controllers zijn getest met de game:

- Officieel ondersteund
 - Muis + toetsenbord
 - Microsoft Xbox 360
 - Microsoft Xbox One
 - Microsoft Xbox One Elite
 - Sony PlayStation 4
 - Steam-controller

- Officieel ondersteunde sturen:

Let op: andere apparaten zijn mogelijk standaard compatibel, of met extra installatie.

Pc-sturen

[Pc] Fanatec ClubSport Wheel
[Pc] Thrustmaster TX Racing Wheel
[Pc] Thrustmaster T500 RS Racing wheel (met Ferrari GTE 458 Challenge Rim)
[Pc] Thrustmaster T300RS Racing WHEEL
[Pc] T500 RS Gear Shift
[Pc] Thrustmaster T100 (Thrustmaster F430 Force Feedback)
[Pc] Thrustmaster Ferrari Red Legend
[Pc] Logitech Driving Force GT
[Pc] Logitech G27
[Pc] Twin Wheel F1 Combo Wheel
[Pc] Simraceway SRW-S1
[Pc] Thrustmaster TS-PC Racer
[Pc] Logitech G920 Driving Force Racing Wheel

Xbox One-sturen

[Xbox One] ThrustMaster Ferrari 458 Spider Racing Wheel – Xbox One
[Xbox One, pc] Thrustmaster VG TX Racing Wheel Leather Edition Premium Official Xbox One Racing Wheel
[Xbox One, pc] Thrustmaster TS-XW Racer - P310 Competition Mod
[Xbox One, pc] Fanatec csl elite racing wheel Xbox One
[Xbox One, pc] Thrustmaster TMX Pro
[Xbox One, PC] Logitech G920 Driving Force Racing Wheel

PS4-sturen

[PS4] Logitech G29 Driving Force Race Wheel + Logitech G Driving Force Shifter Bundle
[PS4/Xbox One] TH8A Add-On Shifter
[PS4/pc] Thrustmaster T-GT
[PS4/pc] Fanatec csl elite racing wheel PS4
[PS4/pc] Thrustmaster T500 RS Racing wheel
[PS4/pc] Thrustmaster T150

Officieel ondersteunde joysticks:

[Pc] Logitech Extreme 3D Pro Joystick for Windows
[Pc] Thrustmaster T16000M FCS Flight Pack - PC
[Xbox One/pc] Thrustmaster, T-Flight Hotas One
[PS4/pc] Thrustmaster T-Flight Hotas 4 Flight Stick for PS4 & PC
[PS4/pc] Thrustmaster TFRP Flight Rudder Pedals for PC & PlayStation 4

Deel je ervaring met andere controllers op onze
forums!