Systeemeisen voor The Crew 2

VRAAG:

Wat zijn de minimale systeemeisen van The Crew 2 voor PC?

ANTWOORD:

Om het spel in de best mogelijke omstandigheden te kunnen spelen, raden wij je aan om te controleren of jouw systeem aan de minimale systeemeisen voldoet.

Minimale configuratie – 30 FPS:

Resolutie: 1080p
Video-instellingen: Laag

Besturingssysteem: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (enkel 64-bit versies)
Processor: Intel Core i5-2400s @ 2.5 GHz of AMD FX-6100 @ 3.3 GHz of vergelijkbaar*
Videokaart: NVIDIA GeForce GTX 660 of AMD HD 7870 (2GB VRAM met Shader Model 5.0 or beter)
Systemgeheugen: 8GB

Aanbevolen configuratie – 30 FPS:

Resolutie: 1080p
Video-instellingen: Hoog

Besturingssysteem: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (enkel 64-bit versies)
Processor: Intel Core i5-3470 @ 3.2 GHz of AMD FX 6350 @ 3.9 GHz of vergelijkbaar*
Videokaart: NVIDIA GeForce GTX 1050 (2GB) of GTX 760 (4GB) of AMD R9 270X (2GB) of beter
Systemgeheugen: 8GB

Aanbevolen configuratie – 60 FPS:

Resolutie: 1080p
Video-instellingen: Hoog

Besturingssysteem: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (enkel 64-bit versies)
Processor: Intel Core i5-4690k @ 3.5 GHz of AMD Ryzen 5 1600 @ 3.2 GHz of vergelijkbaar*
Videokaart: NVIDIA GeForce GTX 1060 (6GB) of GTX 970 (4GB) of AMD RX 470 (8GB) of beter
Systemgeheugen: 8GB

De Crew 2 is compatibel met processoren die de AVX-instructieset niet bevatten. De game is volledig speelbaar, met als enige uitzondering de video-opnametool in de game.​

Ondersteunde NVIDIA videokaarten ten tijden van release:
GeForce GTX600 serie: GeForce GTX 660 of beter
GeForce GTX700 serie: GeForce GTX 760 of beter
GeForce GTX900 serie: GeForce GTX 950 of beter
GeForce GTX10 serie: GeForce GTX 1050 of beter

Ondersteunde AMD videokaarten ten tijden van release:
Radeon HD 7000 serie: Radeon HD 7870 of beter
Radeon 200 serie: Radeon R9 270x of beter
Radeon 300/Fury X serie: Radeon R7 370 of beter
Radeon 400 serie: Radeon RX 460 of beter
Radeon Vega serie: elke Radeon Vega videokaart

Voor informatie over controllers die door het spel worden ondersteund, kunt u dit artikel raadplegen.