Opslag bestandslocatie van Far Cry 5

VRAAG:

Waar bevinden de opslagbestanden zich?

ANTWOORD:

Dit zijn de standaard opgeslagen bestandslocaties per platform:

PC (Uplay)
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\<Unique ID>\1803

PC (Steam)
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\<Unique ID>​\4311

Playstation 4
Instellingen > Applicatie Saved Data Management > Saved Data In Systeem Opslag > Far Cry 5

Xbox One
Mijn Games en Apps > Far Cry 5 > Menu > Beheer Game > Saved Data

Wanneer je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op!