Uit- en inschakelen van 2-staps verificatie op een nieuwe smartphone.

VRAAG:

Ik heb een nieuwe telefoon. Hoe kan ik 2-Staps Verificatie inschakelen op mijn nieuwe telefoon?

ANTWOORD:

Als je 2-Staps Verificatie op je smartphone of tablet activeert blijven de codes die aangemaakt worden gelinkt aan dat apparaat. Dit is om de integriteit te behouden van de beveiligingsfunctie.

Dit betekent dat er geen directe manier is om de geactiveerde versie van de 2-Staps Verificatie over te zetten.

Schakel alsjeblieft eerst de huidige instantie uit door middel van één van je verificatie codes of je herstelcodes uit om de 2-Staps Verificatie hierna weer in te stellen.

Je kan dan deze opnieuw inschakelen op je mobiele apparaat of email account.

Zou het niet mogelijk zijn om een geldige verificatie code of een van je herstelcodes te gebruiken, contacteer ons dan alsjeblieft voor hulp bij het uitschakelen van de 2-Staps Verificatie.