Uplay PC logbestanden terugvinden

VRAAG:

Waar kan ik mijn Uplay PC logbestanden vinden?

ANTWOORD:

In sommige gevallen vragen wij u om ons uw UPlay PC logbestanden toe te sturen.

De bestanden helpen ons om een volledig beeld van de situatie te schetsen en de oorzaak van uw probleem te onderzoeken.

Standaard kunt u deze in de volgende map terugvinden:
C:\Program Files(x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\Logs

Nadat u de bestanden hebt gevonden, voegt u ze toe aan uw supportticket met behulp van de knop + Bestanden toevoegen aan het ticket en verzendt u de update.

Neem gerust contact met ons op als u nog vragen hebt!