Technical Questions - Just Dance Now

VRAAG:

Het spel is heel langzaam of hapert steeds
Waar kan ik het spel downloaden?
Lijst van geschikte apparaten

ANTWOORD:

Het spel is heel langzaam of hapert steeds
Controleer dat je een internetverbinding hebt van minstens 1Mbit.

Waar kan ik het spel downloaden?
Op een telefoon of tablet met Android: open de Google Play Store, zoek naar de Just Dance Now-app en download hem.

Op een iPhone, iPad of Apple TV: open de App Store, zoek naar de Just Dance Now-app en installeer hem.

Lijst van geschikte apparaten
Bewegingscontroller
- Telefoon met Android: Android 4.4 of nieuwer
- iPhone: iOS 10 of nieuwer

Hoofdscherm
- Apple TV 4e generatie of nieuwer
- Google Chromecast
- Webbrowsers: Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer 10, Apple Safari