Gameplay - Just Dance Now

VRAAG:

Kunnen mijn vrienden of familie meespelen?
Hoeveel mensen kunnen meedoen met mijn danssessie?
Hoe te spelen op de computer
Hoe te spelen op een tablet (Android of iPad)
Hoe te spelen op Apple TV
Wat is een QR-code?
Wat is een Dance-ruimte?

ANTWOORD:

Kunnen mijn vrienden of familie meespelen?
Je vrienden en familieleden kunnen meespelen door de Just Dance Now-app op hun smartphone te downloaden. Om toegang te krijgen tot je Dance-ruimte, moeten ze de app openen en de QR-code scannen of het nummer van je Dance-ruimte invoeren dat linksboven in het scherm staat.

Hoeveel mensen kunnen meedoen met mijn danssessie?
Oneindig veel!

Hoe te spelen op de computer
1- Download en open de Just Dance Now-app op je smartphone (Android of iOS)
2- Open je internetbrowser op je computer en ga naar www.justdancenow.com
3- Op de website verschijnen het nummer van je Dance-ruimte en een QR-code. Dit nummer en deze code zijn uniek en zijn speciaal voor jou aangemaakt. Wanneer er in de Just Dance Now-app om wordt gevraagd, scan je de code, waarna het spel automatisch verbinding maakt met je Dance-ruimte.
4- Klaar! Als je nu een nummer selecteert op je smartphone, verschijnt het ook op het scherm van je computer.
5- Selecteer een nummer om het te starten
6- Hou je smartphone in je rechterhand en volg de bewegingen van de danser op het scherm alsof je voor een spiegel staat!
Andere spelers in de kamer kunnen het spel ook op hun smartphone downloaden en het nummer van je dansruimte invoeren om mee te spelen.

Hoe te spelen op een tablet (Android of iPad)
1- Download de Just Dance Now-app op je smartphone en open hem.
2- Download de Just Dance Now-app op je tablet en open hem.
3- Op je tablet verschijnt het nummer van een Dance-ruimte en een QR-code. Dit nummer en deze code zijn uniek en zijn speciaal voor jou aangemaakt. Wanneer er in de Just Dance Now-app om wordt gevraagd, scan je de QR-code. Het spel maakt automatisch verbinding met je Dance-ruimte.
4- Klaar! Als je nu een nummer selecteert op je smartphone, verschijnt het ook op je tablet.
5- Selecteer een nummer om het te starten
6- Hou je smartphone in je rechterhand en volg de bewegingen van de danser op het scherm alsof je voor een spiegel staat!
Andere spelers in de kamer kunnen het spel ook op hun smartphone downloaden en het nummer van je dansruimte invoeren om mee te spelen.

Hoe te spelen op Apple TV
1- Open de App Store op je Apple TV
2- Zoek naar de 'Just Dance Now'-app en installeer hem
3- Open het spel en gebruik je afstandsbediening als controller om een nummer te selecteren
4- Hou je afstandsbediening in je rechterhand en volg de bewegingen van de danser op het scherm alsof je in een spiegel kijkt!

Let op: je hebt geen smartphone nodig om op Apple TV te kunnen spelen, maar extra spelers moeten het spel wel downloaden op hun smartphone om mee te dansen. Hiervoor hebben ze het nummer van de Dance-ruimte nodig dat linksboven in het scherm staat.

Wat is een QR-code?
Een QR-code is een tweedimensionale barcode. Hij ziet er zo uit:

User-added image

In Just Dance Now gebruiken we een QR-code om het nummer van je dansruimte op te slaan. Als je wilt spelen, vraagt de app of je de QR-code op je scherm (computer/tv/tablet) wilt scannen om automatisch naar je dansruimte te gaan.

Wat is een Dance-ruimte?
Het nummer van een Dance-ruimte is een uniek nummer dat wordt weergegeven op het scherm en dat je moet invoeren op je smartphone. Op deze manier wordt je smartphone gekoppeld aan het scherm en kan je danssessie beginnen.
Het nummer verschijnt ook op het tweede scherm waar je Just Dance Now op wilt spelen (dit geldt voor een scherm dat verbonden is met het internet en waarmee je JustDanceNow.com kunt openen: een smart-tv, een computerscherm, een tablet, Apple TV, etc.).