General Information - Just Dance Now

VRAAG:

Wat is Just Dance Now?
Wat heb ik nodig om te kunnen spelen?
Wat is een gratis nummer?
Hoe verdien ik meer munten?
Wat is een VIP-pas?

ANTWOORD:

Wat is Just Dance Now?​
Just Dance Now is de mobiele versie van de grootste muziekgame aller tijden waar je geen console voor nodig hebt!

Wat je wel nodig hebt, is een scherm dat verbonden is met het internet en een smartphone die als controller fungeert.
Kies een nummer uit de catalogus met ruim 400 nummers, hou je smartphone in je rechterhand en volg de danser op het scherm! Je bewegingen worden gevolgd door de game die je vervolgens een score geeft: een perfecte timing levert de beste score op!

Je kunt met zoveel mensen dansen als je wilt! Je vrienden en familie kunnen op elk gegeven moment beslissen om mee te doen voor nóg meer speelplezier.

Wat heb ik nodig om te kunnen spelen?
Je hebt het volgende nodig:
1- De Just Dance Now-app op je smartphone die je gebruikt als controller.
2- Een scherm dat verbonden is met het internet (zoals je computer, tablet, Apple TV of een tv met een streamapparaat).

Wat is een gratis nummer?
Just Dance Now bevat gratis nummers die geen munten kosten om te spelen. Je vindt de categorie met gratis nummers boven aan de nummerlijst.
Als je weinig munten hebt, kun je munten verdienen door gratis nummers te spelen.

De categorie met gratis nummers wordt regelmatig bijgewerkt, dus neem vaak een kijkje om nieuwe nummers te spelen!

Hoe verdien ik meer munten?
Je munten worden geleidelijk aan vanzelf aangevuld. Vlak onder je portemonnee zie wanneer je nieuwe munten ontvangt.

Je munten worden tot een bepaalde hoeveelheid aangevuld en zijn bedoeld om je de game te laten proberen voor je besluit over te gaan op een VIP-pas.

Wat is een VIP-pas?
Met VIP-passen kun je net zoveel nummers spelen als je wilt, zolang de pas geldig is. Wanneer een VIP-speler een dansruimte betreedt, zijn alle nummers gratis te spelen. Spelers hoeven geen munten meer uit te geven om op hun lievelingsnummers te dansen. Dit is perfect voor je dagelijkse spel, voor gezinnen of voor feestjes.

Er zijn twee soorten passen:
- 24-uurspas: Dit is een eenmalige aankoop waarmee je 24 uur lang toegang krijgt tot alle nummers.
- Passen voor langere tijd: Je kunt kiezen uit abonnementen voor een maand, 3 maanden of 12 maanden.

De passen voor langere tijd worden automatisch verlengd. De kosten van de pas zullen 24 uur voor het einde van je huidige abonnementsperiode in rekening worden gebracht. Als je bijvoorbeeld een abonnement van 3 maanden hebt afgesloten, worden de kosten een dag voor het aflopen van deze 3 maanden in rekening gebracht.

Je kunt je pas op elk moment en ongeacht de reden annuleren in de store van je telefoon (Google Play of iTunes, afhankelijk van het merk van je telefoon).