Het activeren van je proefversie van 3 maanden voor Just Dance Unlimited (Just Dance 2018)

VRAAG:

Hoe kan ik mijn proefversie van 3 maanden voor Just Dance Unlimited activeren?

ANTWOORD:

Playstation 4
Xbox One
Nintendo Switch
Nintendo Wii U

Playstation 4

1. Maak een PSN-account aan
2. Verbind je PS4 met het internet
a. PS4-instellingen > Netwerk > Verbinding maken met internet
b. Verifieer je verbinding: de optie 'Verbinding maken met internet' moet zijn aangevinkt, of je klikt op 'Internetverbinding testen'
c. Een andere manier om je internetverbinding te bevestigen: start het speltype World Dancefloor en kijk of er een foutmelding verschijnt. Als dit gebeurt, heb je geen verbinding
3.  Start een willekeurig speltype van Just Dance. Speel & voltooi 4 willekeurige nummers van de getoonde selectie. Hiermee ontgrendel je de proefversie van Just Dance Unlimited
a. Als je proefversie is geactiveerd, verschijnt er een Just Dance Unlimited-timer rechts boven in je scherm. Als je wilt, kun je je abonnement verlengen via je spelersprofiel.
b. Een makkelijkere manier om je JDU-proefversie te verlengen is via de Kids-modus. Start deze op en klik op het Just Dance Unlimited-icoontje

Xbox One

1. Creëer een gratis Xbox Live-account
2. Verbind je Xbox One met het internet
a. Xbox One-instellingen > Netwerk > Draadloos netwerk instellen
b. Verifieer je verbinding: klik op Internetverbinding testen
c. Een andere manier om je internetverbinding te bevestigen: start het speltype World Dancefloor en kijk of er een foutmelding verschijnt. Als dit gebeurt, heb je geen verbinding
3. Start een willekeurig speltype van Just Dance. Speel & voltooi 4 willekeurige nummers van de getoonde selectie. Hiermee ontgrendel je de proefversie van Just Dance Unlimited
a. Als je proefversie is geactiveerd, verschijnt er een Just Dance Unlimited-timer rechts boven in je scherm. Als je wilt, kun je je abonnement verlengen via je spelersprofiel.
b. Een makkelijkere manier om je JDU-proefversie te verlengen is via de Kids-modus. Start deze op en klik op het Just Dance Unlimited-icoontje

Nintendo Switch

1. Maak een Nintendo Switch-profiel aan
2. Verbind je Nintendo Switch met het internet
a. Internet-tab > Internetinstellingen > Verbinding maken via wifi of een kabel
b. Een andere manier om je internetverbinding te bevestigen: start het speltype World Dancefloor en kijk of er een foutmelding verschijnt. Als dit gebeurt, heb je geen verbinding
3. Koppel je Nintendo Switch-profiel aan je Nintendo-account
a. Systeeminstellingen > Gebruiker > Nintendo-account koppelen
4. Koppel je Nintendo-account aan de Nintendo eShop door naar de eShop te gaan als je bent ingelogd
5. Start een willekeurig speltype van Just Dance. Speel & voltooi 4 willekeurige nummers van de getoonde selectie. Hiermee ontgrendel je de proefversie van Just Dance Unlimited
a. Als je proefversie is geactiveerd, verschijnt er een Just Dance Unlimited-timer rechts boven in je scherm. Als je wilt, kun je je abonnement verlengen via je spelersprofiel.
b. Een makkelijkere manier om je JDU-proefversie te verlengen is via de Kids-modus. Start deze op en klik op het Just Dance Unlimited-icoontje

Nintendo WiiU

1. Maak een gebruikersaccount aan voor Nintendo WiiU
2. Verbind je Nintendo WiiU met het internet
a. Internet-icoontje > Maak verbinding met internet
b. Een andere manier om je internetverbinding te bevestigen: start het speltype World Dancefloor en kijk of er een foutmelding verschijnt. Als dit gebeurt, heb je geen verbinding
3. Koppel je gebruikersaccount van Nintendo WiiU aan je Nintendo Network ID
a. Gebruikersinstellingen > Een Nintendo Network ID koppelen > Nieuwe ID maken of Bestaande ID koppelen
4. Koppel je Nintendo Network ID aan de Nintendo eShop door naar de eShop te gaan als je bent ingelogd
5. Start een willekeurig speltype van Just Dance. Speel & voltooi 4 willekeurige nummers van de getoonde selectie. Hiermee ontgrendel je de proefversie van Just Dance Unlimited
a. Als je proefversie is geactiveerd, verschijnt er een Just Dance Unlimited-timer rechts boven in je scherm. Als je wilt, kun je je abonnement verlengen via je spelersprofiel.
b. Een makkelijkere manier om je JDU-proefversie te verlengen is via de Kids-modus. Start deze op en klik op het Just Dance Unlimited-icoontje

Neem gerust contact op met onze klantenservice als je vragen hebt.