Zwart scherm bij opstarten

VRAAG:

De game laat een zwart scherm zien als ik hem opstart of loopt vast met de foutmelding “EagleFlight.exe reageert niet”. Wat kan ik doen om dit op te lossen?

ANTWOORD:

Als dit bij jou gebeurt, probeer dan het volgende:

- Start Uplay PC op voordat je de game opstart.
- Log in op Uplay PC. We raden aan om ook de optie  Onthoud mij in te schakelen als je niet meer dan één pc gebruikt om te spelen.
- Start de game.
- Als je op dit punt een zwart scherm krijgt, probeer dan je headset op te doen.
- Als je hier de melding "Doe de headset af" krijgt, kun je klikken om verder te gaan.

Als je goed bent ingelogd bij Uplay, zou de game nu op moeten starten. Als het niet lukt, probeer dan nogmaals in te loggen bij Uplay PC. De game zou dan opnieuw op moeten starten.

Als het probleem zich blijft voordoen, of als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om  contact met ons op te nemen!