Spelen in lokale multiplayer

VRAAG:

Hoe kan ik de lokale multiplayer-modus gebruiken in World in Conflict?

ANTWOORD:

Volg de onderstaande stappen om op een lokaal netwerk te spelen:

- Start het spel en selecteer Multiplayer.
- Op dit moment ontvangt u mogelijk een melding over een cd-sleutel. Negeer alstublieft en sluit het.

User-added image

- Selecteer vervolgens Lokaal netwerk.
- Eenmaal in de modus Lokaal netwerk, kunt u een server maken of er een toevoegen.

User-added image

Om een server te maken, klikt u eenvoudig op Create Server en kiest u de gewenste instellingen.

User-added image

Om deel te nemen aan een server, selecteert u een server in de lijst of klikt u op Verbinden met IP. Na het toevoegen van het IP-adres van de server, zijn poort en het optionele wachtwoord (verstrekt door een andere speler), zou je samen moeten kunnen spelen. Als u uw IP-adres voor pc wilt vinden, bekijkt u dit officiële Microsoft-artikel.

User-added image

Houd er rekening mee dat dit alleen werkt als beide gebruikers op hetzelfde netwerk zijn verbonden.