Toegang herstellen tot je Ubisoft-account

VRAAG:

Hoe krijg ik weer toegang tot mijn Ubisoft-account?

ANTWOORD:

Indien je niet langer toegang hebt tot je Ubisoft-account zullen we je graag helpen dit probleem te verhelpen.

Je kunt elke dag van de week tussen 12:00 en 20:30 uur contact met ons opnemen via de live chat zodat we je kunnen helpen weer toegang te krijgen tot je account.

Selecteer het probleem dat overeenkomt met de situatie.

Ik kan me niet aanmelden omdat...

Als je wel kunt inloggen maar toch verdere hulp nodig hebt met je account, aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen.

Aanverwante Platforms

Heb je geen toegang tot je Ubisoft-account?

Ondersteunings-chat
Chat is momenteel niet beschikbaar.