Ondersteunde randapparatuur voor Ode

VRAAG:

Welke controllers worden ondersteund op de PC in Ode?

ANTWOORD:

Hier is een lijst met ondersteunde controllers die u kunt gebruiken op uw pc.

Officieel ondersteund op de PC

Muis + toetsenbord
Xbox 360 Controller
Xbox One Controller
Logitech F310 Wired Gamepad
Logitech F710 Wireless Gamepad

Andere Dual Stick Controllers kunnen werken, maar ze worden niet officieel ondersteund. Zij kunnen software van derden nodig hebben om te werken. Neem contact op met de fabrikant van de controller voor hulp.

Voor een volledige lijst van PC-systeemvereisten, raadpleeg onze speciale FAQ.