Fotomodus in Assassin's Creed: Origins

VRAAG:

Hoe werkt de fotomodus? Waar worden mijn foto's opgeslagen?

ANTWOORD:

Met de fotomodus in Assassin's Creed: Origins kun je foto's nemen van schitterende uitzichten of interessante momenten in de game voor kwaliteitsbeelden zonder een in de weg zittende gebruikersinterface.

De modus staat standaard aan en wordt geactiveerd door op F3 te drukken op je toetsenbord of door tegelijkertijd op L3 + R3 te drukken als je met een controller speelt. Je kunt de modus aan- of uitzetten in Instellingen Gameplay.

Als de modus actief is, kun je de camera vrijelijk bewegen en inzoomen en uitzoomen. Deze modus bezit tevens 17 verschillende filters om je foto's nog interessanter mee te maken.

User-added image

Op de wereldkaart in de game zal een selectie van door spelers in fotomodus gemaakte foto's te zien zijn. De hoeveelheid foto's is afhankelijk van je zoomniveau: hoe verder je ingezoomd bent, hoe meer foto's je zult zien. De selectie zal elk half uur worden bijgewerkt en er worden verschillende foto's getoond. Als je geen foto's van anderen of helemaal geen foto's wilt zien, dan kun je met de filters het zo instellen dat je alleen jouw foto's of helemaal geen foto's op de wereldkaart ziet.

Als er een specifieke afbeelding is die je niet wilt zien, dan kun je die verbergen. Een foto die je eens verbergt, zal nooit meer in je game te zien zijn. Je kunt ook je eigen foto's wissen.

Op de pc en Playstation 4 zullen je foto's lokaal opgeslagen worden. Als je op Xbox One speelt, zullen je foto's op je online bewaarplaats opgeslagen worden. Als je online bent, zullen er kopieën van je foto's geüpload worden naar de Ubisoft-servers als je online bent.

De lokale bewaarlocaties zijn:
PC: C:\Gebruikers\gebruikersnaam\Documenten\Assassin's Creed Origins\photos\
PS4: Instellingen > Opslag > Systeemopslag > Capturegalerie > Assassin's Creed: Origins

Je kunt de foto's online bekijken met onze fotomodus-website. Op de website kun je de foto's filteren op bijvoorbeeld locatie of resolutie en ze op basis van verschillende criteria sorteren. Je kunt er ook voor kiezen om alle foto's of alleen je eigen foto's en/of die van je vrienden te zien. Je vindt meer informatie over de website in onze veelgestelde vragen.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!