Save game locatie voor Assassin's Creed: Origins

VRAAG:

Waar bevinden zich de opgeslagen bestanden?

ANTWOORD:

Dit zijn de opslag bestand locaties per platform:

PC (Uplay)
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegame\<UplayID>\3539

PC (Steam)
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegame\<UplayID>\4923​

Playstation 4
Settings > Application Saved Data Management > Saved Data in System Storage > Assassin's Creed: Origins

Xbox One
My Games and Apps > Assassin's Creed: Origins > Menu > Manage Game > Saved Data

Wanneer u nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op!