Performanceproblemen in Assassin's Creed: Origins

VRAAG:

Assassin's Creed: Origins loopt niet zo soepel als ik had verwacht. Wat kan ik doen om de performance te verbeteren?

ANTWOORD:

Onze teams hebben Assassin's Creed: Origins geoptimaliseerd om zo soepel mogelijk te lopen op verschillende systemen, maar als je tegen performanceproblemen aan loopt (bijvoorbeeld laag aantal frames per seconde, kort vastlopend scherm, trage actie), kan de volgende informatie je helpen om de oorzaak van het probleem te begrijpen en de situatie te verhelpen.

Systeemvereisten
Een goede stap is om de systeemvereisten voor de game te bekijken.

Mijn systeem voldoet aan de minimum vereisten:
De game loopt beter met lagere grafische instellingen, maar hogere grafische instellingen zullen meer van je systeem eisen.

Mijn systeem voldoet aan aanbevolen vereisten:
De game zal in de meeste gevallen goed lopen, maar specifieke grafische instellingen vereisen een krachtiger systeem voor het spelen van games.

Eenvoudig problemen oplossen
Als de game niet goed loopt, raden we je aan om door een paar eenvoudige stappen voor het oplossen van pc-problemen te lopen. Bijzonder nuttige stappen in dit geval zijn
- update de drivers van de videokaart.
- zorg dat je besturingssysteem bijgewerkt is.

Verander de grafische instellingen
Een eenvoudige manier om de performance te verbeteren is om de weergave- of grafische instellingen aan te passen. Als volgt:
- Ga vanuit het hoofdmenu naar Opties, en klik dan op de tab Weergave of Graphics .

Er is hier een overvloed aan opties om mee te experimenteren maar we lichten er een paar uit die je kunnen helpen om een hoger aantal frames per seconde te krijgen.

Doe je voordeel met de Performancehulp
Klik onder graphics op Performancehulp voor de Gameperformance en Benchmarkresultaten.
- Bij Gameperformance zie je de frames per seconde en responssnelheid van zowel je GPU als CPU voor de laatste paar seconden gameplay.
- met Benchmarkresultaten kun je een benchmark uitvoeren voor een algemeen idee van hoe je systeem het zal doen met de huidige instellingen. Druk gewoon op de R-knop om een nieuwe benchmark uit te voeren.

Let op: je kunt de gameperformance ook in realtime uitvoeren tijdens je gameplay-sessie door op F1 te drukken. Druk een tweede keer voor meer informatie en een derde keer om het uit te zetten.
User-added image

Verlaag de resolutie
Je vindt de resolutie-instellingen onder de weergave-tab in het opties-menu. Probeer het eens met een lagere instelling.

Grafische kwaliteit
Probeer een lagere voorinstelling als je ervaring hapert.

Adaptieve kwaliteit
Assassin's Creed: Origins gebruikt een dynamische techniek voor resolutieweergave die de resolutie in realtime aanpast voor een aantal frames per seconde dat zo dicht mogelijk bij het beoogde aantal ligt. Hierdoor wordt voor een consistent aantal frames per seconde gezorgd. Je kunt een harde minimale eis voor frames per seconde instellen met Aanpasbare kwaliteit. Deze instelling vind je onder de tab Graphics .

Een lager aantal frames per seconde zorgt voor een meer soepele ervaring als je systeem dicht bij de minimale systeemvereisten zit.

User-added image

Andere instellingen
Aarzel niet om met andere instellingen onder de Graphics-tab te experimenteren: elke instelling heeft een andere impact op performance en misschien vind je de perfecte "sweet spot" voor je systeem door verschillende instellingen aan te passen en uit te proberen met Gameperformance en de benchmarks.

Contact opnemen
Als je voldoet aan de systeemvereisten en de eerdere stappen hebt geprobeerd maar nog steeds problemen ondervindt, laat het ons dan weten.

Let wel dat bij technische problemen als deze ons team je situatie beter kan begrijpen als je een Dxdiag en een Msinfo aan je ticket toevoegt.

Voeg alstublieft ook uw benchmarkresultaten toe. Druk op S in het spel op het resultatenscherm om de resultaten op uw harde schijf op te slaan. Dit bestand wordt opgeslagen als system_info.zip en wordt standaard op de volgende locatie opgeslagen:
C:\Gebruikers\«Gebruikersnaam»\Documenten\Assassin's Creed Origins\report