Systeemvereisten van Assassin's Creed: Origins

VRAAG:

Wat zijn de systeemvereisten voor Assassin's Creed: Origins?

ANTWOORD:

Minimale Systeemeisen:
Resolutie: 720p
Video Preset: Laagste

Besturingssysteem (alleen 64bit versies):
Windows 7 SP1
Windows 8.1
Windows 10
Processor:
Intel Core i5 2400s @ 2.5 GHz
AMD FX 6350 @ 3.9 GHz
(of beter)
(SSE 4.1 Ondersteuning of hoger vereist. Let op dat Phenom-processors niet worden ondersteund.)
Video Kaart (2GB VRAM met Shader Model 5.0):
​NVIDIA GeForce GTX 660
AMD Radeon R9 270
(​of beter - Zie lijst van ondersteunde kaarten)
RAM:
6GB
DirectX:
DirectX June2010 Redistributable
Geluid:​
DirectX 9.0c compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde schijf:​
45 GB beschikbare ruimte
Randapparatuur:
Windows-compatibel toetsenbord en muis nodig, optionele controller (Xbox One, Xbox360)

Aanbevolen Systeemeisen:
Resolutie: 1080p
Video Preset: Hoog

Besturingssysteem (alleen 64bit versies):
Windows 7 SP1
Windows 8.1
Windows 10
Processor:
Intel Core i7-3770 @ 3.5 GHz
AMD FX-8350 @ 4.0 GHz
​(of beter)
(SSE 4.1 Ondersteuning of hoger vereist. Let op dat Phenom-processors niet worden ondersteund.)
Video Kaart (2GB VRAM met Shader Model 5.0):
​NVIDIA GeForce GTX 760 (4GB)
AMD Radeon R9 280X (3GB)
(of beter - Zie lijst van ondersteunde kaarten)
RAM:
8GB
DirectX:
DirectX June2010 Redistributable
Geluid:​
DirectX 9.0c compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde schijf:​
45 GB beschikbare ruimte
Randapparatuur:
Windows-compatibel toetsenbord en muis nodig, optionele controller (Xbox One, Xbox360)

Technische toelichting van de ontwikkelaar:
Voor een optimale ervaring raden we een grafische kaart met minimaal 3 GB videogeheugen (VRAM) aan als je in Full HD speelt. We raden je aan om vooral te stoeien met de geavanceerde opties voor een spelervaring die is aangepast aan jouw voorkeuren, maar hou wel het gebruik van je VRAM in de gaten als je deze instellingen aanpast.

Meer technische informatie in dit forum post.

Ondersteunde videokaarten op het moment van release:
GeForce GTX600 serie: GeForce GTX660 of beter
GeForce GTX700 serie: GeForce GTX760 of beter
GeForce GTX900 serie: GeForce GTX950 of beter
GeForce GTX10-Serie:  GeForce GTX1050 of beter

Radeon 200 serie: Radeon R7 270 of beter
Radeon 300/Fury X serie: Radeon R7 360 of beter
Radeon 400 serie:  elke Radeon 400 serie

Laptopmodellen van deze desktopkaarten kunnen werken zolang hun prestatie in overeenstemming is met de minimale configuratie. Bekijk dit artikel voor meer informatie.

Nieuwste WHQL GeForce-stuurprogramma's getest: 385,41 voor alle ondersteunde series
De laatste Radeon-drivers getest: 17.8.1 voor alle ondersteunde series