Systeemvereisten voor ATOMEGA

VRAAG:

Wat zijn de systeemvereisten voor Atomega?

ANTWOORD:

Dit zijn de specificaties die nodig zijn om Atomega te kunnen spelen:

Minimale systeemvereisten:

OS:
 Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versies alleen)
Processor: Intel Core i3-550 @ 3.0 GHz of AMD  FX 4100 @ 3.6 GHz of gelijkwaardig
Video Kaart: NVIDIA GeForce GTX660 (2GB VRAM)  of AMD HD7750 (2GB VRAM) of hoger – Zie de ondersteunde lijst hieronder
RAM4GB
Resolutie: 720p
Atomega vereist een permanente breedband internetverbinding.

Aanbevolen systeemvereisten:

OS:
 Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versies alleen)
Processor: Intel Core i5- 2400 @ 3.1 GHz of AMD FX-8350 @ 4.0 GHz
Video Kaart: NVIDIA GeForce GTX760 (4GB  VRAM) of AMD R9 280X (3GB VRAM) of hoger – Zie de ondersteunde lijst hieronder
RAM: 6GB
Resolutie: 1080p
Atomega vereist een permanente breedband internetverbinding.

Ondersteunde NVIDIA kaarten op het moment van uitbrengen:
- GeForce GTX600 serie: (minimaal) GeForce GTX660 of beter |
- GeForce GTX700 serie: (minimaal) GeForce GTX730 of beter | (Aanbevolen) GeForce GTX760 of beter
- GeForce GTX900 serie: (minimaal) GeForce GTX950 of beter | (Aanbevolen) GeForce GTX960 of beter
- GeForce GTX10-Serie: (minimaal) elke GeForce GTX10 kaart| (Aanbevolen) GeForce GTX1050 of beter

Ondersteunde AMD kaarten op het moment van uitbrengen:
- Radeon HD7000 serie: (minimaal) Radeon HD7750 of beter |
- Radeon 200 serie: (minimaal) Radeon R7 250 of beter | (Aanbevolen) Radeon R9 280X of beter
- Radeon 300/Fury X serie: (minimaal) Radeon R7 360 of beter | (Aanbevolen) Radeon R9 380 of beter
- Radeon 400 serie: (minimaal) any Radeon 400 series | (Aanbevolen) elke Radeon 400 serie

Laptopmodellen van deze desktop kaarten kunnen werken zolang hun prestaties overeenkomen met de minimale systeemeisen. De laatste geteste drivers zijn: 385.41 voor Nvidia, 17.8.1 voor AMD.

Houd er rekening mee dat het uitzetten van Vsync stotteren vermindert en het uitgeschakellen van anti-aliasing en ambient occlusion zal de prestaties verbeteren.