Aanvullende audiotalen voor Assassin's Creed: Origins

VRAAG:

Ik heb Assassin's Creed: Origins geïnstalleerd, maar de enige beschikbare audiotaal is Engels. Kan ik een andere audiotaal krijgen en zo ja hoe?

ANTWOORD:

Of u nu een digitale of fysieke versie van Assassin's Creed: Origins bezit, het bevat eerst maar één audiotaal: Engels. Het menu en de ondertitels zijn beschikbaar in alle talen die in uw game versie zijn opgenomen.

Als u het spel wilt afspelen met een andere audiotaal, kunt u dat. U hoeft het pakket alleen voor uw gewenste taal eerst downloaden.

Om dit te doen, zorg ervoor dat uw platform is aangesloten op het internet (een snelle internetverbinding wordt aanbevolen; elk taalpak is ongeveer 450MB (PC) / 660MB (console) in grote) en volg het proces dat hier wordt beschreven:

Op de console:
Bij de eerste start van het spel wordt u gevraagd om te bepalen welke audiotaal u wilt spelen. Na de eerste start kunt u talen overschakelen door het menu Opties> Audio Taal te openen. U kunt kiezen uit alle beschikbare talen in uw versie van het spel. Als u een andere taal dan Engels selecteert, begint het spel de benodigde bestanden te downloaden. U kunt al beginnen met spelen terwijl de download op de achtergrond gebeurt.

U kunt de download vooruitgang in-game volgen in het menu Opties> Audiotaal. Zodra alle bestanden zijn gedownload, zal het spel u op de hoogte stellen met een pop-up en u kunt dan of later via de optie Opties> Audio Taal menu de gewenste taal overschakelen.

Om over te schakelen naar de nieuw gedownloade audiotaal, is geen herstart nodig. Als u een andere taal wilt downloaden, kunt u het op dezelfde manier doen en de talen op elk moment in het spel wisselen.

Op pc (Uplay):
Installeer het spel via disc of Uplay PC download. Tijdens het installatieproces wordt u gevraagd een taal te kiezen. Standaard wordt Engels geselecteerd. U kiest een andere taal of selecteer meerdere. De download van het spel bevat de audio taalpakken voor de talen die u hier selecteert. Zodra de download is voltooid, kunt u het spel starten.

Het spel start in de taal die u als hoofdtaal hebt geselecteerd. Als u een ander taalpakket heeft gedownload, kunt u de audiotaal later wijzigen in het menu Opties> Audiotaal van het spel.

Als u later nog meer talen wilt downloaden, kunt u dit via de spel eigenschappen in Uplay PC doen. Dit zorgt voor een extra download voordat u het spel opnieuw kunt starten.

Op PC (Steam):
Als u op Steam speelt, kunt u de taalpakketten downloaden via de Steam-client. Klik op Assassin's Creed: Origins in uw spelletjesbibliotheek en selecteer Navigatie naar Eigenschappen> Taal. Selecteer de gewenste taal in het vervolgkeuzemenu en Steam zal de benodigde bestanden voor u downloaden.

Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft!