Vinden van jouw ontgrendelde voorwerpen in South Park: The Fractured But Whole

VRAAG:

Waar kan ik mijn ontgrendelde voorwerpen in South Park: The Fractured But Whole vinden?

ANTWOORD:

Je kunt voorwerpen ontgrendelen in South Park: The Fractured But Whole door een code in te lossen in het hoofdmenu.

User-added image

Na het ontgrendelen van jouw content, zal je naar de speelgoeddoos in jouw slaapkamer moeten gaan. Daar kun je jouw ontgrendelde voorwerpen buitmaken.

User-added image

Daarna kan je ze vanuit de respectievelijke menu's aandoen.

User-added image

Bijvoorbeeld:

Als je een code inlost voor het Relics of Zaron Pack, zal je de voorwerpen in dit pakket kunnen vinden in het 'Kostuum' menu.

Om dit menu te openen, volg je de volgende stappen:

- Druk op de Touchpad (PS4), de Home knop (Xbox One), of Tab (PC)
- Selecteer het Kostuum menu en druk op (PS4), A (Xbox One) of Enter (PC)
- Rust jezelf uit met het voorwerp, en bevestig je selectie.

User-added image

Neem contact op met onze klantenservice als je vragen hebt, onze medewerkers zullen je graag verder helpen.