Titel Update 1 voor Mario + Rabbids Kingdom Battle

VRAAG:

Wat zijn de nieuwe functies of fixes vrijgegeven met de Titel Update 1?

ANTWOORD:

Beschikbaar op de dag van uitkomst, de eerste grote titel update voor Mario + Rabbids Kingdom Battle richt zich op het implementeren van nieuwe talen en op het verbeteren van de algemene gameplay.

Als u deze wijzigingen wilt toepassen op uw spel, moet u uw spel via een internetverbinding updaten.

ALGEMEEN
- Algemene spelstabiliteit, audio, gebruikersinterface en lokalisatie zijn verbeterd.

GAMEPLAY
- De Skill Tree reset is nu gratis.
- Tactische camera toont nu inzetbare Info Card zoals het voor helden, vijanden, enz.
- De Bosses 'AI is verbeterd.
- Enkele botsingsvraagstukken in de verkenningsfase zijn opgelost.
- Kleine gameplay glitches zijn opgelost.

SYSTEMS
- U kunt nu ondersteunde talen selecteren wanneer u het spel voor het eerst start.
- U kunt nu de verhaalmodus en de ondersteunde talen selecteren via het hoofdmenu.
- U kunt nu de beschikbare extra inhoud (AOC) in het hoofdmenu bekijken.
- Russisch, traditioneel en vereenvoudigd Chinees zijn toegevoegd in de ondersteunde talen.

GRAPHICS
- 2D wapen iconen zijn bijgewerkt om te passen bij 3D-modellen aspecten.
- Niveau van de details is verbeterd in de verkenningsfase.
- Aan het einde van de gevecht is de beloningskamer nu in 3D en feedback is verbeterd.
- Technics preview is verbeterd tijdens gevechten.

CINEMATICS
- Er is een scène toegevoegd na het afronden van het belangrijkste avontuur.
- Er is een scène toegevoegd als de speler een 100% voltooiing heeft bereikt, slaat op en keert terug naar Peach Castle.