Desync lus in de Last Maharaja

VRAAG:

Tijdens de missie 'A Good Send-Off', heb ik een desync lus ervaren wanneer ik het probeer opnieuw te starten vanaf het laatste checkpoint. Wat kan ik doen om dit probleem op te lossen?

ANTWOORD:

Om te voorkomen dat dit probleem opnieuw voorkomt, zijn hier enkele stappen die u kunt volgen:

- Begin met het verifiëren van de spelbestanden (Uplay / Steam). Dit zal alle mogelijke beschadigde bestanden repareren uit uw game folder.
- Probeer vervolgens de grafische instellingen te verminderen in het menu Opties> Video> Beeldscherm in het spel.
- Doe ten slotte een standaard pc-probleemoplossing.

Als u hetzelfde probleem ondervindt na het uitvoeren van bovenstaande stappen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Voor een betere en snellere hulp kunt u Dxdiag en Msinfo bestanden vrij toevoegen aan uw ticket.