Toegang tot Trackmania Lagoon

VRAAG:

Ik heb Trackmania Lagoon gekocht, hoe kan ik hier toegang toe krijgen?

ANTWOORD:

Voor toegang tot uw aankoop van Trackmania Lagoon volg de onderstaande instructies: -

- Selecteer de Trackmania Lagoon-tegel in het 'Spellen' gedeelte van Uplay en klik daarna op Downloaden
  - Download en installeer ManiaPlanet
  - Zodra u dit hebt geïnstalleerd, start ManiaPlanet en maak een account aan als u er niet al een hebt
  - Je moet nu via ManiaPlanet het spel kunnen downloaden en afspelen