Spelprogressie gaat niet verder

VRAAG:

Ik heb een melding ontvangen dat mijn opslag niet kan doorgaan als ik probeer te verbinden met Assassin's Creed: Unity, wat moet ik doen?

ANTWOORD:

Dit kan gebeuren als je het spel en de Dead Kings DLC al eerder hebt gespeeld. Als het spel is verwijderd van uw platform, zal dit ook de DLC-inhoud verwijderen.
Als u het spel opnieuw installeert zonder de DLC-inhoud, wordt er een melding weergegeven waarin u wordt geadviseerd dat er inhoud ontbreekt en dat een nieuwe spelopslag zal moeten starten.

De enige manier om dit te vermijden, is om alle Dead Kings DLC-inhoud en alle andere inhoud die u bezit voor het spel te installeren voordat u het spel start. Meer informatie over DLC-installatie vindt u in dit artikel.

Als u op Ja klikt, wordt uw vorige opslagbestand overschreven.