Een Speler Rapporteren

VRAAG:

Hoe kan ik een speler rapporteren in Rainbow Six: Siege?

ANTWOORD:

Als je in de game verdachte activiteit of slecht gedrag tegenkomt, heb je twee opties om het te melden:

1. In-game (meld een speler rechtstreeks, hetzij op het matchmaking-scherm, terwijl een wedstrijd aan de gang is of op het uiteindelijke scorebord.)
2. Neem contact op met de klantenservice

Rapporteer een speler in de game​

1. Tijdens een spel: druk op TAB (PC) / View Knop (Xbox One) / Touchpad (PS4) om het scorebord te openen

User-added image

2. Selecteer de speler die u wilt melden en druk dan op Enter / A / X​

3. Selecteer vervolgens de optie Toxic Gedrag Rapporteren en druk op Enter / A / X

User-added image

4. U zou een bevestigingsbericht ontvangen in de rechterbovenhoek van uw scherm.

U kunt ook dezelfde stappen volgen tijdens de matchmaking of op het eindscorebordscherm:
- Markeer de speler en druk op Enter / A / X
- Selecteer Toxic Gedrag Rapporteren en druk opnieuw op Enter / A / X om de speler te melden

Rapporteer een speler aan klanten service

Als alternatief, als je spelers in Rainbow Six: Siege ziet die een van de in onze gedragscode regels overtreden, meld u de speler bij ons support team. Wanneer u dit doet, zorg ervoor dat u het bewijs van de beschuldeging erbij zit. Video's, screenshots of andere informatie die de speler en schendingen van de gedragscode identificeren zal ons helpen in ons onderzoek.

Wees er zeker van dat we onze gedragscode actief handhaven en de nodige maatregelen nemen om te vechten tegen cheaters of slecht gedrag.

Dank u voor het helpen om het spel een betere en veiliger plek voor iedereen te maken.