Het Veranderen Van Je Ubisoft Account Email Address

VRAAG:

Ik wil het e-mailadres van mijn Ubisoft account wijzigen. Hoe doe ik dat?

ANTWOORD:

Als je het e-mailadres, dat momenteel gekoppeld is aan jouw Ubisoft-account, wilt wijzigen, ga je simpelweg naar de Account Management Website.

Eens ingelogd, navigeer naar Account Informatie > Persoonlijke Informatie.

User-added image

Klik op de knop Bewerken. Je ziet daar de optie om jouw e-mailadres te wijzigen. Klik op de knop E-mail wijzigen. Er wordt dan een geautomatiseerde e-mail verzonden naar het adres dat momenteel op jouw account staat. Klik op de link in de e-mail. Je wordt doorgestuurd naar een website. Volg de stappen op het scherm om de wijziging te voltooien.

Als je geen toegang meer hebt tot de e-mail die is gekoppeld aan jouw Ubisoft account, neem dan contact met ons op en voeg alsjeblieft de volgende informatie toe:

Het nieuwe e-mailadres dat je wilt gebruiken voor jouw account. Houd er rekening mee dat dit e-mail adres niet aan een ander Ubisoft account kan worden gekoppeld.

Bewijs van account eigendom

Dit kan gebeuren in de vorm van een geldig aankoopbewijs van een van onze goedgekeurde verkopers of, als je er geen kunt opgeven, een afbeelding van het aanmelden bij het console account dat is gekoppeld aan jouw Ubisoft account (Sony Playstation Account, Microsoft Xbox Live Account of Nintendo Switch).

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt.