Het Veranderen Van Je Ubisoft Account Email Address

VRAAG:

Ik wil het e-mailadres van mijn Ubisoft account wijzigen. Hoe doe ik dat?

ANTWOORD:

Als u het e-mailadres, dat momenteel gekoppeld is aan uw Ubisoft-account, wilt wijzigen, gaat u simpelweg naar de Account Management Website.

Eens ingelogd, navigeer naar Account Informatie > Persoonlijke Informatie.

User-added image

Klik op de knop Bewerken. U ziet daar de optie om uw e-mailadres te wijzigen. Klik op de knop E-mail wijzigen. Er wordt dan een geautomatiseerde e-mail verzonden naar het adres dat momenteel op uw account staat. Klik op de link in de e-mail. U wordt doorgestuurd naar een website. Volg de stappen op het scherm om de wijziging te voltooien.

Als u problemen ondervindt met dit proces, voel je dan vrij om ons te contacteren

Wanneer u geen toegang heeft tot de Account Management Website, omdat er een probleem is met uw e-mailadres, kunt u contact opnemen met ons support team.