Tom Clancy's The Division Test Versie

VRAAG:

Ik wil meer weten over de Test versie van het spel

ANTWOORD:

Hoe kan ik de testversie downloaden?
Hoe lang kan ik het spel proberen?
Wat is er inbegrepen in de testversie?
Als ik het spel koop na de test, verlies ik mijn vooruitgang?
Kan ik toegang krijgen tot de gratis proefversie van The Division tijdens het gratis weekend?

Hoe kan ik de testversie downloaden?

PC spelers zullen in staat zijn om de testversie van het spel in Uplay PC te vinden. Om dit te doen
- Start Uplay PC
- In het menu aan de top, klik op Spellen
- Op de nieuwe pagina, klik op Gratis Spellen
- Hier zal je de Testversie van The Division kunnen vinden en de download starten.

PS4 spelers zullen in staat zijn om de testversie op de PS Store te vinden. Zodra u de PS Store hebt bereikt, zoek naar The Division en, op de spel pagina, zal je in staat zijn om de download te starten door op Probeer gratis demo te klikken. Hou er rekening mee dat de PS4-versie beschikbaar zal zijn op 9 maart 2017.

Xbox One spelers zullen de testversie op de Xbox Marketplace zinden. Zoek naar The Division en, op de spel pagina, selecteert u gratis proberen om de downloaden te starten.

Hoe lang kan ik het spel proberen?

Je kan het spel proberen voor 6 uur of tot je character level 8 bereikt.

Wat is inbegrepen in de test versie?

Terwijl alles is inbegrepen in de testversie - met uitzondering van de DLC's - zijn er een aantal acties (het creëren van een nieuw personage, bijvoorbeeld, of degene die je gebruikt te verwijderen) die in alleen in de volledige versie mogelijk zijn.

Als ik het spel koop na de test, verlies ik mijn vooruitgang?
Nee, als je het volledige spel aanschaft, zul je in staat zijn om door te gaan vanaf het punt waar je gestopt was tijdens de test.

Kan ik toegang krijgen tot de gratis proefversie van The Division tijdens het gratis weekend?
Nee, de gratis proefversie wordt gedeactiveerd tijdens de gratis weekendperiode. U kunt toegang krijgen tot het gratis weekendpakket via de website, de nieuws- of de gratis game-pagina in uw bibliotheek van  Uplay.

We hopen dat je het uitprobeert en dat je zal genieten van je tijd in New York.