Scherm Helderheid

VRAAG:

Mijn scherm wordt heel helder wanneer ik in een garage ga. Hoe kan ik dit terug naar normaal veranderen?

ANTWOORD:

Onze teams hebben vastgesteld dat het instellen van de Schaduwoptie op 'Uit' in het Video-instellingenmenu zal zorgen dat Garage schermen heel helder zijn. Als u dit ondervindt, hier is hoe je dit kan repareren:

.Open uw telefoon menu (Druk op Opties op de PS4 controller, Menu op de Xbox One controller, of Escape op uw toetsenbord als u het op de PC speelt)
. Selecteer opties
. Ga naar video-instellingen
. Scroll naar beneden naar de Schaduwoptie
. Zet dit op een minimale waarde van Laag

Dit moet toelaten om dit probleem op te lossen. Zo niet, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.